Lelyweg
10
Bergen op Zoom
Kantoor·
Perceel 451 m²
Prijs op aanvraag
Deel dit object
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Deel dit object
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Multifunctionele kantoor-/bedrijfsruimte gelegen nabij het industrieterrein ‘Theodorushaven’ aan de Lelyweg 10 te Bergen op Zoom. Zeer gunstig gelegen ten opzichte van de omliggende steden Rotterdam, Antwerpen en Breda. De snelwegen naar deze steden zijn binnen 5 minuten bereikbaar. Dit bedrijfspand is voorzien van 3 bouwlagen en een bergzolder. Op de begane grond bevindt zich een ruime entree met receptie en aparte ruimte voor de administratie. Via een portaal met toiletgroep en betegelde werkruimte zijn twee kantoorruimtes en een kantoortuin bereikbaar. De eerste verdieping is voorzien van een ruime kantoortuin en twee afgesloten kantoorruimtes. Tussen de kantoorruimtes in ligt de serverruimte met patchkasten. Vanuit de kantoortuin is de toiletgroep bereikbaar. Op de tweede verdieping is een pantry gerealiseerd. Doordat het dakterras van hieruit bereikbaar is kan men in de zomermaanden heerlijk buiten lunchen. Daarnaast heeft deze verdieping een ruime vergaderruimte die is op te splitsen met een harmonica schuifwand en een afgesloten kantoorruimte. De BVO is ca.590 m² en de VVO is ca. 515 m². Naast huur is ook koop van dit object bespreekbaar.

Kenmerken.

Referentienummer
05562
Type object
Kantoor
Perceeloppervlakte
451 m²
Bedrijfshal oppervlakte
500 m²
Aanvaarding
In overleg
Status
Beschikbaar
Aangeboden sinds
dinsdag 24 november, 2020
Lelyweg
10
Bergen op Zoom
€ 0,-
k.k.
Scroll naar top

Reageren op dit object.

Huidig adres

Adres niet gevonden.

Contactgegevens

Kenmerken

Algemeen

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Inrichting
Gestoffeerd
Referentienummer
05562
Aanvaarding
In overleg
Status
Beschikbaar

Bouw

Type object
Kantoor
Bouwjaar
2000
Dakbedekking
Bitumen
Type dak
Platdak
Isolatievormen
Dakisolatie
Muurisolatie

Uitrusting

Kantoorfaciliteiten

Faciliteiten
Ingebouwde verlichting
Flexibele kantoorruimte
Toilet
Berging
Verwarming

Indeling

Bedrijfshal oppervlakte
500 m²
Perceeloppervlakte
451 m²
Aantal bouwlagen
3

Locatie

Ligging
Aan drukke weg
Bedrijventerrein
Havengebied
Nabij snelweg
Dichtbij openbaar vervoer
Dichtbij

Kadastrale gegevens

Bergen op Zoom
| 702
Perceeloppervlakte
451 m²
Eigendomsituatie
Volle eigendom

Omschrijving

Multifunctionele kantoor-/bedrijfsruimte gelegen nabij het industrieterrein 'Theodorushaven' aan de Lelyweg 10 te Bergen op Zoom. Zeer gunstig gelegen ten opzichte van de omliggende steden Rotterdam, Antwerpen en Breda. De snelwegen naar deze steden zijn binnen 5 minuten bereikbaar. Dit bedrijfspand is voorzien van 3 bouwlagen en een bergzolder. Op de begane grond bevindt zich een ruime entree met receptie en aparte ruimte voor de administratie. Via een portaal met toiletgroep en betegelde werkruimte zijn twee kantoorruimtes en een kantoortuin bereikbaar. De eerste verdieping is voorzien van een ruime kantoortuin en twee afgesloten kantoorruimtes. Tussen de kantoorruimtes in ligt de serverruimte met patchkasten. Vanuit de kantoortuin is de toiletgroep bereikbaar. Op de tweede verdieping is een pantry gerealiseerd. Doordat het dakterras van hieruit bereikbaar is kan men in de zomermaanden heerlijk buiten lunchen. Daarnaast heeft deze verdieping een ruime vergaderruimte die is op te splitsen met een harmonica schuifwand en een afgesloten kantoorruimte. De BVO is ca.590 m² en de VVO is ca. 515 m². Naast huur is ook koop van dit object bespreekbaar.

Indeling

Begane grond: Entree/ontvangsthal van circa 27 m². Deze ruimte is afgewerkt met rvs vloerplaten en een fraaie houten receptie. Achter de receptie ligt een kantoor/administratieruimte van ca. 11 m². Vanuit de receptie heeft men een brede gang met aan de linkerzijde een toiletgroep en een betegelde werkruimte. Rechts van deze hal ligt het directiekantoor. Dit heeft een oppervlakte van ca. 20 m². In open verbinding met de receptie en tussengelegen hal ligt de kantoortuin. Deze heeft een oppervlakte van ca. 100 m², met aansluitend een apart kantoor van ca. 16 m². Eerste verdieping (met een trap bereikbaar): Vanuit de hal bereikt men de kantoortuin die een oppervlakte heeft van ca. 165 m², Aan deze kantoortuin grenzen twee afgesloten kantoren van ca. 20 m². Tussen deze kantoren in ligt de serverruimte met twee patchkasten. Ook deze verdieping is voorzien van een eigen toiletgroep. Tweede verdieping (met een trap bereikbaar): Aan het dakterras van ca. 100 m²grenst de vergaderruimte. Deze is op te splitsen met een harmonicadeur. De vergaderruimte heeft een oppervlakte van ca. 60 m² en grenst aan de pantry. De pantry is voorzien van 2 koelkasten, een vrieskast met lades, een combi-oven en een hoekopgesteld keukenblok. Daarnaast heeft deze verdieping nog een tweede kantoorruimte met een oppervlakte van ca. 45 m². Zolderverdieping (met vlizotrap bereikbaar): Open ruimte van ca. 125 m². Hier bevinden zich de technische installaties zoals CV-ketel, airco. Daarnaast is hier nog voldoende ruimte beschikbaar die gebruikt kan worden als archief.

Bijzonderheden

Voorzieningen: * Airconditioning * Vloerbedekking * Alarminstallatie met keycards * Brandalarm Parkeren * 9 parkeerplaatsen * extra parkeerplaatsen zijn bij te huren voor € 300,= excl btw per plaats. Huurprijs en termijn: * € 59.500,= exclusief btw per jaar * 5 jaar met een aansluitende verlengingsperiode van telkens 5 jaar * aanvaarding op korte termijn mogelijk * betaling per kwartaal vooruit Huurgarantie: Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief btw. Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index reeks CPI alle huishoudens, gepubliceerd door het CBS. Ligging en bereikbaarheid: Het pand is uitstekend bereikbaar vanuit Rotterdam via de A16 richting Dordrecht en de nieuwe A4 vervolgens de A17 richting Roosendaal/Bergen op Zoom en direct gelegen aan de Randweg West. Voorbehoud: Alle afspraken dienen te worden overlegd aan en worden goedgekeurd door de eigenaar. De informatie omtrent voormeld onroerendgoed is met zorg samengesteld, maar voorde juistheid ervan kan door verkoper of Breemaat Makelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleent. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.